Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

SZAKMAI HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Megújult a CSAKOSZ weboldala!
  2017.01.23. - CSAKOSZ - Hírkategória: Általános

  Megújult honlapunk igyekszik minden, a szervezettel kapcsolatos információt megosztani olvasóinkkal, akár már regisztrált tag vagy csak első látogató nálunk. Ön még nem tag? Még nem regisztrált? Kérjük mielőbb regisztráljon, hogy elsőként értesülhessen a hazai alapellátás tudományos szervezetének híreiről.

   

  Bizonyos, a szervezet működésével kapcsolatos információkhoz csak a honlapon regisztrált tagjaink férhetnek hozzá. A regisztrációnál ugyanazokat az adatokat kérjük, amelyeket adatbázisunkban is őrzünk. Itt ellenőrizheti tagdíjbefizetéseit, korrigálhatja, aktualizálhatja személyes adatait és az itt megadott emailcímére küldjük ki a tájékoztatókat, hírleveleket.

  Oldalunkon olvashat az előttünk álló eseményekről, megtalálhatja a múlt eseményeit, korábbi rendezvényeink programját és az ezeken készült fényképekből készített válogatást. Itt követheti a szakmai elismerésben részesült díjazottak pályafutását, olvashat azokról, akiket a  tudományos teljesítményeik alapján érdemes követniük a hazai háziorvosoknak.

  Ötleteire, javaslataira nyitottak vagyunk, a látogatóktól származó, megosztásra érdemes információkat szívesen adjuk tovább. Írjon nekünk!

   

  a CSAKOSZ Vezetősége

Vissza a hírekhez

Híreinkből

A SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS KORONAVÍRUS JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATOS SPECIFIKUMAI

2022. szeptember 9-én kerül megrendezésre 

"A SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS KORONAVÍRUS JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATOS SPECIFIKUMAI" című interdiszciplináris fórum, orvosok és egészségügyi szakdolgozók számára.  

 

A fórum akkreditációs pontértéke:   

Orvosoknak 16 pont  

Egészségügyi szakdolgozóknak 8 pont  

További hírek