Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

SZAKMAI HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Megújult a CSAKOSZ weboldala!
  2017.01.23. - CSAKOSZ - Hírkategória: Általános

  Megújult honlapunk igyekszik minden, a szervezettel kapcsolatos információt megosztani olvasóinkkal, akár már regisztrált tag vagy csak első látogató nálunk. Ön még nem tag? Még nem regisztrált? Kérjük mielőbb regisztráljon, hogy elsőként értesülhessen a hazai alapellátás tudományos szervezetének híreiről.

   

  Bizonyos, a szervezet működésével kapcsolatos információkhoz csak a honlapon regisztrált tagjaink férhetnek hozzá. A regisztrációnál ugyanazokat az adatokat kérjük, amelyeket adatbázisunkban is őrzünk. Itt ellenőrizheti tagdíjbefizetéseit, korrigálhatja, aktualizálhatja személyes adatait és az itt megadott emailcímére küldjük ki a tájékoztatókat, hírleveleket.

  Oldalunkon olvashat az előttünk álló eseményekről, megtalálhatja a múlt eseményeit, korábbi rendezvényeink programját és az ezeken készült fényképekből készített válogatást. Itt követheti a szakmai elismerésben részesült díjazottak pályafutását, olvashat azokról, akiket a  tudományos teljesítményeik alapján érdemes követniük a hazai háziorvosoknak.

  Ötleteire, javaslataira nyitottak vagyunk, a látogatóktól származó, megosztásra érdemes információkat szívesen adjuk tovább. Írjon nekünk!

   

  a CSAKOSZ Vezetősége

Vissza a hírekhez

CSAKOSZ XXII. KONGRESSZUSA

Helyszín: Dráva Hotel Thermal Resort, Harkány
Időpont: 2024. február 22-24.

Megkezdődött a regisztráció!

Híreinkből

A CSAKOSZ XXII. KONGRESSZUSA

Időpont: 2024. február 22-24.

Helyszín: Dráva Hotel Thermal Resort, Harkány

 

Tisztelettel hívjuk a Szervezet tagjait, kollégákat, szakorvos jelölteket, hallgatókat és a szakdolgozókat a 2024. február 22-24 között Harkányban megrendezésre kerülő CSAKOSZ XXII. Kongresszusára.

 

További hírek