Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

SZAKMAI RENDEZVÉNYEK

Kategória: Összes rendezvénykategória


Keresési lehetőségek
 • Keresés címben:
 • EUROPEAN FORUM FOR PRIMARY CARE „The Citizen Voice in Primary Care”

  2017.09.24. 2017.09.26.
  Portugália, Porto
  www.euprimarycare.org
  The location for the main conference is at the premises of the Portuguese Medical Association which will give us a wonderful ambiance to organize an EFPC conference in a warm Mediterranean style.
 • Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XI. kongresszusa

  2017.11.17. 2017.11.18.
  Lajosmizse, Geréby Kúria Hotel
  November 17-18-án kerül megrendezésre a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XI. kongresszusa a lajosmizsei Geréby Kúrián. A kongresszusnak különleges jelentőséget ad az is, hogy az Alvástársaság idén ünnepli alapításának 20. évfordulóját. A kongresszus fő témakörei: - Alvásfüggő légzészavarok extrém obezeknél - A narkolepszia és a nyugtalan láb szindróma aktualitásai - Újdonságok a hazai alváskutatásban - Alvászavarok gyermekgyógyászati vonatkozásai - Az alvási apnoe betegség ellátásának fül-orr-gégészeti vonatkozásai - Háziorvosok tapasztalatai a gépjárművezetői egészségügyi alkalmasság új szabályainak (OSAS vizsgálata) alkalmazása terén Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A kongresszus szervezői: Dr. habil. Szakács Zoltán PhD. elnök Alvástársaság osztályvezető főorvos Neurológiai Osztály Honvédkórház, Budapest Dr. habil. Faludi Béla PhD. Főtitkár Alvástársaság egyetemi adjunktus Neurológiai Klinika PTE KK, Pécs
Megalakult a szakmai kollégium háziorvostan tanácsadó testülete

Megalakult a szakmai kollégium háziorvostan tanácsadó testülete

Az Egészségügyi Szakmai Kollégium Háziorvosi Tagozatának tagjait az Államtitkár még tavaly kinevezte: dr. Szabó János (elnök),  dr. Grezsa István és dr. Vájer Péter (tagok) személyében.

Egyre nagyobb a háziorvosok felelőssége

Egyre nagyobb a háziorvosok felelőssége

A hosszú várólisták miatt továbbra is nehéz a betegek szakorvoshoz jutása – hangzott el a CSAKOSZ háromnapos szegedi kongresszusán. Tekintsék meg a SZEGED TV helyszínen készült videóját!

Megújult A CSAKOSZ weboldala!

Megújult A CSAKOSZ weboldala!

Megújult honlapunk igyekszik minden, a szervezettel kapcsolatos információt megosztani olvasóinkkal, akár már regisztrált tag vagy csak első látogató nálunk. Még nem regisztrált? Kérjük mielöbb tegye meg, hogy elsőként értesülhessen a hazai alapellátás tudományos szervezetének híreiről!

Híreinkből

WHO/WONCA Europe Statements (on Family Medicine, on Hospice &Palliativ Care and on Planetary Health and Primary Care)

Dear Colleague,

The 67th session of the WHO Regional Committee for Europe was held in Budapest on 10th - 14th September 2017. Health ministers and high-level representatives of the 53 Member States of the WHO European Region, as well as partner organisations and civil society met and debated key health challenges and action plans.

További hírek